Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Ароматни Пръчици - Радха (Radha) Raj Fragrance

Фън Шуй Ароматни Пръчици - Радха (Radha) Raj Fragrance

Ароматни Пръчици - Радха (Radha) Raj Fragrance

Повече детайли


1,49 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Ароматни Пръчици - Радха (Radha) Raj Fragrance

С помощта на тези ароматни пръчици можете да промените атмосферата на работното си място, у дома или да създадете романтична обстановка. Подходящи са и за неутрализиране на неприятни миризми или цигарен дим, за пречистване на атмосферата.

Същност на красотата и любовния вкус,
Есенция на блаженство и състрадание,
Олицетворение на сладостта и блясъка,
Върха на артистичността и изяществото.

Нека моят ум приеме подслон при Радха
Същността на всички същности.

Прабходананда Сарасвати

Кришна е сравняван със слънцето, а Радха със слънчевата светлина. Двамата съществуват вечно, но единият произлиза от другия. Въпреки това не е уместно да се казва че слънцето е първо спрямо светлината – в момента в който има слънце има и слънчева светлина. Нещо повече, слънцето няма никакъв смисъл без лъчи, без топлината и светлината си. И топлината и светлината не биха могли да съществуват без слънцето. Така слънцето и слънчевата светлина съществуват заедно и всеки един от тях е еднакво важен за съшествуването на другия. Би могло да се каже, че те са едновременно еднакви и различни.

По същия начин отношенията между Радха и Кришна имат характера на невъобразима идентичност и различие. В същността си Те са Една Единствена Личност – Бога, който се проявява като две отделни индивидуалности, забавлявайки се в персоналните си взаимоотношения...

“Бог Кришна пленява целия свят, но Шри Радха Го омайва...
Затова Тя е Върховната Богиня на всички.”

От всички красиви пастирки, Шримати Радхарани е най-добрата във всичко. Радха е царицата на Вриндавана. Тя има много прославени приятелки, от които главни са Лалита и Вишакха. Шри Кришна, принц на пастирите, чиято прелестна сладост няма равна в света, е възлюбения на Радха. Той е милиони милиони пъти по-скъп за Нея от собствения И живот.

Шримати Радхарани е експерт във всички изящни изкуства и Нейната трансцендентална форма е океан от нектар. Тя е винаги 15 годишна във вечната си ослепително-цъфтяща младост. Великолепния И телесен блясък е мълния и разтопено злато. Тя носи необикновено красиви сини дрехи и е украсена с различни перли и цветя. Върху стъпалата и дланите на Шримати Радхарани се проявяват много божествени благоприятни знаци и всички части на Нейното тяло са съвършени.

Прекрасните и лотосови нозе имат много пръстени и звънчета, кото са по-драгоценни от всички съкровища на Рая. Нейните великолепни колене са езера пълни с трансцендентални забавления. Заоблените и бедра водят към обаятелната и нежно-сладка талия, украсена с три чудесни гънки, дълбок пъп и колан от пеещи звънчета. Дланите на пленителните и ръце, окичени със скъпоценни камъни, са като два червени лотосови цвята, озарени от лунните и нокти. Нейните прекрасни гърди са като две разкошни делви с вода, прикрити от дрехата и, украсени с огърлица от перли. Дори само красотата на нейната брадичка обърква и подчинява Бога на любовта. Декорирана с капчица мускус, тя е като златен лотосов цвят с пчеличка върху него. Нейните уши са блестят великолепни обици, а нектарните и устни засрамват червените лотосови цветове. Езика и е изящен, а зъбите и са като наниз от перли. Няма по-красиви от подобните на лотосови листенца очи на Радха, украсени с черен грим и стигащи почти до ушите и. Нослето И е като сусамов цвят и е закичено с малка перла, а тялото И омагьосва всички с различните си ухания. Пред изящните И ръце, украсени с гривни от магични сини камъни, Богът на любовта смирено свежда главата и лъка си.

Тя е винаги до своя любим с хубавата си дълга коса с вплетени скъпоценни камъни и с вечно ухаещ гирлянд от цветя, несравнима и омагьосваща.

Прелестното и лице сияе по-силно от безброй луни, украсено с усмивка от чиста любов към Кришна. Тя е Единствената, която Го подчинява.

Подробна Информация за Ароматни Пръчици:

Ароматните пръчици във Фън Шуй, заедно с изображенията на Буда и будистките сутри са широко разпространени. Приема се, че те пречистват всичко наоколо и придават още по-голяма красота на дома и действията.
Чест на пръчиците се предава значението на мост за общуване с божествата или духовете, като се казва, че димът на пръчицата прави мислите на молещия се прозрачни и божеството може да види, доколко човек е искрен. Също така, се смята че огънят прогонва лошото и привлича добрите сили. Така, димът на пръчицата се превръща в пратеник за молитвите на хората до божествата на Небето.
Благодарение на пречистващите и медицинските свойства на ароматните субстанции се формира популярната Аромотерапия, или лечение чрез аромати. Също така ароматите са силно въздействащ афродизиак и често се използват за подобряване на вътрешната хармония на тялото.
В древен Китай и Япония в течение на много столетия те са били привилегия само на властващите – различни ароматни субстанции като бор, кедър, лавандула и цветя се смесвали, като се добавяли и сушени китайски сливи или мед, завързвали се и се поставяли в стаите.

Най-често за създаването на пръчиците се използват ароматни вещества, смляни на прах, които се оформят като пръчица, която гори сама след като веднъж е запалена. Този прах най-често е ароматизиран с олио от сандалово дърво, вид ароматно вечнозелено дърво от тези ширини, както и мускатово олио, допълнителни съставки като женшен, канела, карамфил, както и различни химически ароматизатори.

Начин на употреба: Запалете и с леко махване загасете пламъка. Оставете пръчицата да тлее за 5 до 10 мин. За да загасите, потопете тлеещия връх в капка вода. Около половин един сантиметър са достатъчни за ароматизирането на средно голямо помещение. За прогонването на комари в помещение пръчицата се оставя да тлее за 10 мин.

Производител:  Raj Fragrance India - Индия

Опаковка: 20 броя Ароматни Пръчици в Кутия.

Продукта е одобрен от МНЗ със санитарно разрешително.

 

Ароматните Пръчици, инсенс пръчици и парфюмни пръчици са един оригинален подарък за Вас и вашите близки. В www.FunShui.bg ще намерите най-голямото разнообразие от аромати и ухания. Само от нашият електронен магазин www.FunShui.bg можете да си закупите Инсенси и Ароматни Пръчици на световно известни марки на неповторимо изгодни цени. Ароматните пръчици са парфюм за вашия дом.

Raj Fragrance е компания базирана в Индия и специализирана в производството на висококачествени аромати под формата на ароматни пръчици, инсенс пръчици, парфюмни пръчици, ароматни конуси и еретични масла. Raj Fragrance е основана през 1993 година и продукцията на компанията е представена в повече от 30 страни в цял свят. Компанията разработва собствена серия от великолепни аромати, основани изцяло на природни продукти, екстракти от цветя, внимателно подбрани билки и натурални масла.

Компанията предлага разнообразно портфолио, състоящо се от 15 различни регистрирани търговски марки. Продуктите на Raj Fragrance са на базата на различни флорални, фруктозни, екзотични, ориенталски и традиционни индийски и тибетски аромати и съставки.

В сайта www.FunShui.bg ще намерите най-голямото разнообразие на продуктите произвеждани от Raj Fragrance . Насладете се на неповторимата гама от индийски аромати с ароматни пръчици на Raj Fragrance Индия

Ухания за атмосфера от РАЖ Фрегранс - Висококачествени ароматни пръчици, Инсенси и Благоухания.

Raj Fragrance India - Incense Sticks, Dhoop, Agarbatti Manufacturers & Exporters India

Драги клиенти, екипът на www.FunShui.bg ви приветства с "Добре дошли" в най-големият Фън Шуй Магазин - www.FunShui.bg !
Чрез древната китайска философия за живота, наречена Фън Шуй, човек се стреми да постигне удовлетворенние от живота, като ни насочва, чрез своите принципи към постигане на хармония, добро здраве, чисти взаимоотношения. Спазвайки основните Фън Шуй принципи, ние предлагаме на нашите клиенти най-богатия асортимент от Фън Шуй пособия, артикули и сувенири, с които да првлечете положителна „Чи” енергията към Вас и Вашите Близки.
Фън Шуй продуктите са подходящи, както за дома и офиса, така и за подарък на скъп човек, когото да зарадвате със зареден с положителни послания сувенир.
В нашият каталог можете да откриете невероятно разнообразие от Фън Шуй артикули като: Божества и Закрилници във Фън Шуй , Животните във Фън Шуй , Китайски Фън Шуй Монети, Фън Шуй Дървета от Полускъпоценни камъни, Фън Шуй Украшения и Бижута от Полускъпоценни Камъни, Фън Шуй Изделия от Кристал, Фън Шуй Аромати и Свещи, Китайски Фън Шуй Хороскоп - Зодии, Фън Шуй Вятърни Чанове - Музиката на Вятъра, Фън Шуй Пагоди и Висулки, Фън Шуй Компас Ло Пан, Фън Шуй Топки на Здравето, Фън Шуй Тибетски Чаши на Желанията, Фън Шуй Огледала Ба Гуа, Фън Шуй Камбанки, Луксозни Фън Шуй VIP Продукти, Фън Шуй за Привличане на Богатство, Фън Шуй за Привличане на Любов, Фън Шуй Патици Мандаринки, Фън Шуй за Спалня, Фън Шуй Фонтани, Фън Шуй Традиционни Будистки Статуетки, Традицинонни Китайски Чайници, Фън Шуй Златни Кюлчета, Фън Шуй Китайски Фенери, Фън Шуй Ветрила, Фън Шуй Картини, Фън Шуй Принципи, Фън Шуй Символи, Фън Шуй Съвети, Тибетски Гривни Шамбала, Фън Шуй Бонсай Дръвчета, Автентични Самурайски Мечове и Традиционно Японско Снаряжение, Фън Шуй Сувенири, Фън Шуй Статуетки , Фън Шуй Картини и Ветрила, Фън Шуй Подаръци ,Фън Шуй Хотей (Смеещият се Буда), Фън Шуй Дракон, Фън Шуй Кучета Фу , Фън Шуй Ароматни Пръчици, Фън Шуй Връзката на Трите Китайски Монети, Фън Шуй Тибетски Гривни Шамбала, Фън Шуй Ароматерапия .
Изберете между хидядите продукти на онлайн Фън Шуй магазин www.FunShui.bg и зарадвате Ваши близки и приятели. Внесете Щастие и Хармония в Живота си с древната китайска философия на Фън Шуй !

Екипът на Фън Шуй Магазин "FunShui.BG" Ви пожелава приятно пазаруване !