Категории

Производители

Реклама

Иланг-иланг Етерично Масло (Rivana)

Иланг-иланг Етерично Масло (Rivana)

Иланг-иланг Етерично Масло

Повече детайли


10,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Иланг-иланг Етерично Масло

Опаковка: стъклено шише 10 мл.

Аромат: изключителен аромат, топъл, приятен, дълбок

Летливост: ниска

Основни свойства: Афродизиак, антидепресивно, успокояващо, антисептично, дезинфекцираща, имуностимулиращо, седативно, понижава кръвното налягане, дезодориращо.

Въздействие върху тялото: Заглажда, намалява дълбочината на бръчките и помага на кожата да добие тен. Има изразено лифтинг действие, повишава еластичността на кожата и допринася за повдигане на бюста. Укрепва ноктите, като намалява тяхната чупливост и разслояване. Предава на косъма блясък и здравина ,премахва пърхота, предпазва косата от окапване. Регулира кръвообращението понижава кръвното налягане, премахва главоболие , сърцебиене, мигрена, помага при простудни заболявания, премахва смущения в съня, при ПМС , импотентност,фригидност, увеличава сексуалното дълголетие. Изключително ароматно масло за баня и дезодориране.

Въздействие върху ума и духа: Благодарение на изключителния му аромат иланг-иланга е много полезен като стимулант и като средство за успокояване и релаксация . Сваля нервното напрежение, успокоява безсънието и мислите, разсейва депресията и създава чувство на еуфория, възвръща увереността. Създава атмосфера на топлина, дълбока любов и душевен мир.

Начин на употреба:

Аромалампа: афродизиак, успокояващо, антидепресивно, дезодориращо : 5,6к иланг-иланг.

Аромамедальон:, за понижаване на кръвното налягане, при депресии, дезодориращо, за страстно излъчване-1,2 к. иланг-иланг.

Масаж: против бръчки, за повдигане на бюста. 20,25 капки иланг-иланг на 50 мл. базово масло/бадемово, пшеничен зародиш, гроздови семки, авокадо, жожоба .

Еротичен масаж: 25,30 капки иланг-иланг на 50 мл. базово масло/ авокадо, гроздови семена, бадем, жожоба/

Вана: засилва сексуалното желание, успокоява: 6,8 капки иланг-иланг.

Грижа за нокти: 2,3капки от масло , се втрива в ноктите и кожата около ноктите с леки масажни движения, процедурата се повтаря 2-3 пъти дневно- за здрави и лъскави нокти

Обогатяване на козметика: 15,25 капки иланг-иланг на 50мл. продукт.

Сресване на коса: за здравина и блясък – 2,3 капки върху гребена или четката за коса, разнесете по цялата дължина на косата.

Арома спрей: афродизиак, еуфорично, затоплящо, дезодориращо – 15-20 капки иланг-иланг в 200мл.вода, разклатете флакона и напръскайте помещението.

Противопоказно за хора с индивидуална непоносимост към иланг-иланг.

Внимание! Висококонцентрирано! Съхранява се добре затворено.на място без пряка слънчева светлина.Пазете от деца!

Подробна Информация за Етерично Масло от Иланг-иланг

Маслото от иланг иланг се извлича от растението Cananga odorata var. Genuina от семейство Anonaceae. Това изключително ароматно етерично масло има силен успокояващ ефект върху ума и тялото и се използва при фригидност и импотентност. То има чудесен балансиращ и стимулиращ ефект върху кожата, коригира производството на себум и стимулира растежа на косата.

Произход на маслото от иланг-иланг

 

Иланг иланг е тропическо дърво, което достига на височина до 20 метра. Дървото има нежни и ароматни, розови, лилави или жълти цветчета и се среща на островите Ява, Суматра, Мадагаскар и Коморските острови. Името му в буквален превод означава „цвете на цветята”.

 

В индонезия има традиция да се разпръскват цветни венчелистчета от иланг иланг, върху леглото на младоженците. В Европа маслото се използва в препарати, използвани за поддържане на добрия вид на косата.

Свойства на маслото от иланг-иланг

Маслото от иланг иланг има екзотична, сладникава миризма и светло жълто на цвят.

Екстракция

Маслото от иланг иланг се извлича от прясно набрани цветчета, посредством водна или парна дестилация.

Химичен състав

Основните химични компоненти на маслото от иланг иланг са: линалоол, geranyl ацетат, caryophyllene, р-cresyl метил етер, метил бензоат, бензил ацетат, бензил бензоат и други сескитерпени.

 

Маслото от иланг иланг се добива посредством няколко етапа на пресоване. Маслото добито от първото пресоване се нарича „екстра”, а следващите 3 пресования се наричат съответно 1-во, 2-ро и 3-то пресирано масло от иланг иланг.

 

Маслото „екстра” съдържа много високи съдържания на естери и има най-сладката миризма, а маслата получени от последващите пресовки не са толкова сладки. Маслото „екстра” не се използва в ароматерапията, а само в парфюмерията. За употреба в ароматерапията маслото „екстра” се смесва с маслото получено от 1-ва и 2-ра пресовка и формират т.н. „пълно” етерично масло от иланг иланг.

 

Предпазни мерки

Маслото от иланг иланг не е токсично, дразнещо или сенсибилизиращо, но прекомерно голямата му употреба може да доведе до главоболие и гадене при някои хора.

 

Терапевтични свойства

Терапевтичните свойства на маслото от иланг иланг са: антидепресант, антисептично, афродизиак, хипотензивно и седативно средство.

Емоционално и духовно приложение на маслото от иланг-иланг

Облекчава гняв, ярост, депресия, безсъние, напрежение, стрес, страх, тревожност, ниска самооценка, шок и паника.

Маслото възбужда половото желание.

Релаксира нервната система.

Насочва съзнанието към настоящето.

Отваря и пречиства коренната чакра, пъпната чакра, сърдечната чакра и чакрата на слънчевия сплит.

Стимулира етерното тяло (1-во ниво), активира чувството за вкус и мирис и ни дава достъп до детската психика в нашето съзнание.

Лечебно приложение на маслото от иланг-иланг

Маслото от иланг иланг има силно еуфоричен и седативен ефект върху нервната система и помага при тревожност, напрежение, страх, шок и паника. То действа и като афродизиак и е полезно при фригидност и импотентност.

 

Маслото е особено полезно при учестено дишане и ускорен пулс , помага за намаляне на високото кръвно налягане и е полезно при чревни инфекции.

 

Прилагано върху кожата, маслото от иланг иланг има успокояващ ефект и балансира секрецията на себум. Прилагано върху скалпа, то има стимулиращ ефект и ускорява растежа на косата.

Приложение за инхалатори

В терапиите с пари, маслото от иланг иланг е полезно при тревожност, напрежение, шок, страх, паника, учестено дишане, сърцебиене, афродизиак, физическо изтощение, фригидност, импотентност, безсъние, депресия и стрес.

Приложение в масажни масла или в банята

Маслото от иланг иланг смесено с масажни масла или разредено във ваната помага при физическо изтощение, безсъние, фригидност, импотентност, депресия, тревожност, нервно напрежение и стрес. Действа и като афродизиак.

Приложение в кремове и лосиони

Смесено с кремове и лосиони, маслото от иланг иланг  се използва за балансиране производството на себум в кожата и по този начин се коригира и балансира прекалено сухата и прекалено мазна кожа.

 

Съчетание с други масла

Маслото от иланг иланг се съчетава добре с други етерични масла, като: бергамот, грейпфрут, лавандула и сандалово дърво.


Забележка: Информацията изложена в сайта има опознавателен характер. За лечение се консултирайте с ароматерапевт или лекар!

 

Етерични Масла за Ароматерапия от www.FunShui.bg са един оригинален подарък за Вас и вашите близки. В www.FunShui.bg ще намерите най-голямото разнообразие на Етерични Масла с неповторими аромати и ухания. Етеричните Масла въздействат на тялото ни Антидепресиращо, балансиращо, ободряващо, дезодориращо и могат да се използват в комбинация с Арома-лампа, Аромамедальон, за Масаж , за Вана, за Обогатяване на шампоан и маска за коса, като Арома спрей или по други разнообразни начини. Само от нашият електронен магазин www.FunShui.bg можете поръчате и закупите Етерични Масла и СПА продукти за Ароматерапия на реномирани и утвърдени марки на невероятно изгодни цени. 

Възползвайте се от редовните разпродажби и намаления на Етерични Масла специално за клиентите на www.FunShui.bg в секция Промоии и Оферти ! Поръчайте желаните от вас продукти и изберете най-удобния за вас начин на доставка !

 

 

Драги клиенти, екипът на www.FunShui.bg ви приветства с "Добре дошли" в най-големият Фън Шуй Магазин - www.FunShui.bg !
Чрез древната китайска философия за живота, наречена Фън Шуй, човек се стреми да постигне удовлетворенние от живота, като ни насочва, чрез своите принципи към постигане на хармония, добро здраве, чисти взаимоотношения. Спазвайки основните Фън Шуй принципи, ние предлагаме на нашите клиенти най-богатия асортимент от Фън Шуй пособия, артикули и сувенири, с които да првлечете положителна „Чи” енергията към Вас и Вашите Близки.
Фън Шуй продуктите са подходящи, както за дома и офиса, така и за подарък на скъп човек, когото да зарадвате със зареден с положителни послания сувенир.
В нашият каталог можете да откриете невероятно разнообразие от Фън Шуй артикули като: Божества и Закрилници във Фън Шуй , Животните във Фън Шуй , Китайски Фън Шуй Монети, Фън Шуй Дървета от Полускъпоценни камъни, Фън Шуй Украшения и Бижута от Полускъпоценни Камъни, Фън Шуй Изделия от Кристал, Фън Шуй Аромати и Свещи, Китайски Фън Шуй Хороскоп - Зодии, Фън Шуй Вятърни Чанове - Музиката на Вятъра, Фън Шуй Пагоди и Висулки, Фън Шуй Компас Ло Пан, Фън Шуй Топки на Здравето, Фън Шуй Тибетски Чаши на Желанията, Фън Шуй Огледала Ба Гуа, Фън Шуй Камбанки, Луксозни Фън Шуй VIP Продукти, Фън Шуй за Привличане на Богатство, Фън Шуй за Привличане на Любов, Фън Шуй Патици Мандаринки, Фън Шуй за Спалня, Фън Шуй Фонтани, Фън Шуй Традиционни Будистки Статуетки, Традицинонни Китайски Чайници, Фън Шуй Златни Кюлчета, Фън Шуй Китайски Фенери, Фън Шуй Ветрила, Фън Шуй Картини, Фън Шуй Принципи, Фън Шуй Символи, Фън Шуй Съвети, Тибетски Гривни Шамбала, Фън Шуй Бонсай Дръвчета, Автентични Самурайски Мечове и Традиционно Японско Снаряжение, Фън Шуй Сувенири, Фън Шуй Статуетки , Фън Шуй Картини и Ветрила, Фън Шуй Подаръци ,Фън Шуй Хотей (Смеещият се Буда), Фън Шуй Дракон, Фън Шуй Кучета Фу , Фън Шуй Ароматни Пръчици, Фън Шуй Връзката на Трите Китайски Монети, Фън Шуй Тибетски Гривни Шамбала, Фън Шуй Ароматерапия .
Изберете между хидядите продукти на онлайн Фън Шуй магазин www.FunShui.bg и зарадвате Ваши близки и приятели. Внесете Щастие и Хармония в Живота си с древната китайска философия на Фън Шуй !

Екипът на Фън Шуй Магазин "FunShui.BG" Ви пожелава приятно пазаруване !

Количка  

продукт (празна)