Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Дърво от Корал

Фън Шуй Дърво от Корал

Повече детайли


28,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

www.FunShui.bg Фън Шуй Дърво от Корал

Дървото е символ на силата на природата и във фън шуй олицетворява растежа и развитието, положителната промяна. В практиката на фън шуй се придава особено значение на минералите и кристалите.Те със своята енергия се явяват мощен и красив способ за хармонизиране на енергията в дома. Дръвчетата изработени от различни кристали са популярно средство за активиране на различни аспекти от живота.

Преди се е смятало, че корала е растение и поради това носи името „Градината на морето”. Древните египтяни са поставяли корал в гробниците си за защита от злите духове, вярвайки че всяко парче корал съдържа капка от божествената кръв. Според гръцката митология, когато Персей отрязал главата на Горгона Медуза, няколко капки кръв паднали в морето и създали корал. Древни записки на хиляди години разкриват, че корала се е използвал за изработката на декоративни предмети на изкуството и бижута. Древни легенди ни разкриват, че хората по онова време вярвали, че Марс е съставен от червени корали. Коралите символизират радост и щастие и дават възможност на този който ги носи да се радва истински на живота. Зодии Асоциации: Венера Камък на Риби. Ако сънуваш червен или розов кристал, предвещава възстановяване от заболяване. Червения корал се асоциира със Скорпион, черния с Козирог, а розовия с Телец. Чакра класификация Червеният корал влияе най-силно на сърдечната чакра.

Твърдост по скалата на Моос: 3 с триъгълна кристална структура. Коралът е изграден от скелетните останки на морските животни, наречени коралови полипи. Тези малки същества живеят в колонии, които образуват разклонени структури, докато нарастват и накрая формират коралови рифове и атоли. Повечето корали (червени, розови, бели и сини) са съставени от калциев карбонат, черните и златисти корали са изградени от подобен на рог материал, наречен conchiolin. Червеният корал е най-високо ценен и е използван в продължение на хиляди години в изработката на бижута. Коралите имат стъкловиден блясък след като се полират. Те обаче са чувствителни на топлина и киселини и с течение на времето започват да избледняват.

Мистични свойства на Корала Тъй като кораловият камък е с органичен произход той може да се използва, за да се свържете с природата и разнообразието от нейни чудеса. Червеният корал според индианците Pueblo е един от четирите елемента. Според Hopi и Zuni пътя на живота се символизира от четирите елемента: тюркоаз. Корала успокоява емоциите и носи вътрешен мир. Засилва интуицията, въображението и визуализацията. Корала помага за разбирането и използването на мистиката. Може да ви помогне в комуникацията с древните светове и усвояването на знанията от тях.

Магически свойства на Корала Енергия:

Възприемчива Елемент: Вода, Акаша Божества: Изида, Венера, Великата майка

Сили: Изцеление, мир, мъдрост, селско стопанство Корала играе важна роля в религиозните и магически ритуали на много култури по тихоокеанските острови. Често се поставят на гробовете, за да защитават починалия. Храмовете често са изградени от вулканични скали и корали. Корала не е нито камък, нито растение. Това са скелетните останки на морските животни и поради тази причина много хора се противопоставят на използването им в магически ритуали, правейки асоциации с жертвоприношенията от отминали епохи. Всеки трябва сам за себе си да реши, дали иска да използва корали в магиите си. Корали се използват доста често в магиите днес. Обикновено се използват като защитни амулети. Защитават от зли очи, демони и други злини. Има сили да предотвратява актове на насилие, кражби, действие на отрова и стерилитет.

Внесете Щастие и Хармония в живота си с

www.FunShui.bg

Количка  

продукт (празна)