Категории

Производители

Реклама

Плитката на Петте Елемента с Китайски Монети за Богатство

Плитката на Петте Елемента с Китайски Монети за Богатство

Плитката на Петте Елемента с Китайски Монети за Богатство

Повече детайли

Намалена цена!
11,99 лв с ДДС

12,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Предишен Следващ

Плитката на Петте Елемента с Китайски Монети за Богатство

Тази плитка се състои от специфично подредени една до друга пет китайски монети. Монетите са вплетени с ярко червен конец с Възела на Безкрайността в едия си край, който според Фън Шуй влияе положително върху финансовато състояние на притежателя си и така монетите привличат допълнителна Чи енергия. В тази плитка петте китайски монети представляват петте елемента за балансиран живот: дърво, метал, огън, вода и земя.

Поставете Плитката на Петте Елемента в Северозападния край на дома или офиса си , за да активирате сектора Късмет или в Северата част на дома си за да активирате сектора на Кариерата според Ба Гуа формулата.

Можете да поставите Плитката на Петте Елемента с Китайски Монети за Богатство и в колата си за благополучие.

Какво символизират китайските монети и техния ефект споредФън Шуй:

Китайските мотети почитани като известен символ за богатство и просперитет в Китай. Традиционните китайски монети са кръгли, а в центъра си имат кватдатна дупка. Според китайците, комбинацията между кръгла монета и квадратна дупка представляват небето и земята, а когато се използват правилно те са изключително мощен Фън Шуй символ за привличане на късмет и богатство, както от небето, така и от земята.

В древен Китай, учените вярвали, че монетите са много мощен  талисман за привличането на добрия късмет и богатсво и често ги окачвали с верижка около врата на децата си. Когато в монетите присъстват и символи като дракон и феникс, влиянието им се засилва многократно.

Количка  

продукт (празна)