Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Плитката на Деветте Монети

Фън Шуй Плитката на Деветте Монети

Фън Шуй Плитката на Деветте Монети

Повече детайли


18,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Предишен Следващ

Плитката на Деветте Монети

Във Фън Шуй Плитката на Деветте Монети играе съществена роля, тъй като се вярва, че числото 9 представлява „мост” между земята и небето. Също така плитка от девет монети е важна във фън шуй и като е символ за безкрайната цялост на вселената и е обединител на небето и земята.

Къде да поставите плитката на Деветте Монети ?

Има различни начини за позициониране на тази китайска плитка, в зависимост от желаните от вас цели. Фън Шуй Специалистите ви съветват да използвате Плитката на 9те монети по един от следните девет начина:

1) Поставете Фън Шуй Плитката на 9-те монети в близост до предмет свързан с работата или бизнеса ви, като например банкови карти, тефтер със задачи, документи свързани с работата ви и всичко друго към, което желаете да привлечете бизнес успехи и постижения в кариерата.

2) Поставете Плитката на Деветте Монети в близост до офис-техника, като например принтер, факс машина или телефон, като според Фън Шуй, това би отворило линиите и ще привлече клиенти към  вас.

3) За да активизирате Сектора на Богатството, окачете тази плитка в Югоизточната част на вашия дом или офис.

4) Според Ба Гуа формулата, в Северозападната част на вашия дом или офис се намира сектора Късмет ; поставете тази плитка в този сектор и тя ще привлича късмет към делата, с които се захващате в кариерата си.

5) Фън Шуй специалистите препоръчват да поставите тази плитка около работното си бюро, като това би повлияло върху вашето самочувствие и върху влиянието, което имате върху вашите колеги.

6) Тази плитка на деветте монети може да бъде използвана и като разделител за книги, от тези, които се обучават или търсят да развият професионалните и академичните си познания.

7) Плитката на деветте монети, според Фън Шуй специалистите потиска лошото влияние на Летяща Звезда на Болестта #2 ( която носи болест и смърт), както и на #5 Жълта Флтяща Звезда ( Звездата на Бедствията, която носи нещастия и злополуки.)

8) Според Фън Шуй , когато поставите тази плитка над входната врата на дома си, това ще ви изведе до по-големи висоти в кариерата ви и ще покани благополучие в домакинството ви.

9) Според Фън Шуй за да потиснете лоша енергия, която влияе върху нещастни събития, можете да поставите тази плитка в спалнята си или в някое чекмедже , близо до леглото.

Задължително почиствайте от прах ( или с леко навлажнен парцал) деветте монети в началото на всяка Лунна Нова Година , за да запазват влиянието си и в следващите лунни цикли.