Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Медальон Дървото на живота - Планински кристал

Фън Шуй Медальон Дървото на живота - Планински кристал

Фън Шуй Медальон - Дърво на Живота от Планински кристал

Във Фън Шуй Дървото е символ на живот, неговите корени се свързват със силата, а клоните му дълголетие, развитие и просперитет.
Този красив и стилен медалион, се нарича „Дърво на живота” и е талисман за късмет и щастие, за любов и надежда, за приятелство и непреходност.

Повече детайли


24,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Фън Шуй Медальон - Дърво на Живота от Планински кристал

Във Фън Шуй Дървото е символ на живот, неговите корени се свързват със силата, а клоните му дълголетие, развитие и просперитет.
Този красив и стилен медальон, се нарича „Дърво на живота” и е талисман за късмет и щастие, за любов и надежда, за приятелство и непреходност.

Клоните на Дървото на Живота са изработени от естествен полускъпоценен камък Планински кристал.

Според Фън Шуй този най-чист и прозрачен кристал от кварцовата група има мощно взаимодействие с човешкото биополе. Силен трансформатор, който вдъхва сила на хората и усилва и фокусира енергията. Планинският кристал е защитник, който същевременно разкрепостява духа, осигурява емоционално и физическо равновесие, облекчава гнева и разкрива изопачаването.

 

Планинският кристал е разновидност на кварца и по химичен състав е чист силициев двуокис. Среща се във вид на добре оформени шестстенни кристали, често сраснати в друзи. Най-големият известен досега кварцов кристал е дълъг около 6м.Със своето съвършенство и красота, планинския кристал е привличал погледа на човека още от най-дълбока древност.

От Античността до XVI век е бил смятан за вкаменен лед, образувал се в продължение на векове в студени планински пещери. От него били изработвани сфери за ритуални и магически действия, за гадаене на бъдещето, за спасяване от нещастие, нападение и беди. Обичаят да се гадае на кристални топки идва още от друидите.

Планинският кристал, познат още под името: Звезден камък; бил използван при много древни ритуали за запалване на свещения огън. Кърмачките от векове носят огърлици от планински кристал, за да не им секва млякото, а индианците и до сега го поставят като свещен камък в люлката на новороденото.

Японците наричат планинския кристал тама- съвършения скъпоценен камък, а китайците чин и винаги са го почитали и уважавали като талисман за концентрация. От хилядолетия жреците и шаманите знаят, че кварцовия кристал може да промени негативните мисли в положителни, ако онзи, който го използва е правилно мотивиран и съсредоточен.Планинският кристал изостря мисловните процеси, дава яснота на мисълта, укрепва постоянството, помага да се избегнат компроментиращи ситуации. Балансира емоциите,разкрепостява духа, осигурява емоционално и физическо равновесие, като действа на всички аурични нива и чакри. 

Eдин от основните камъни на метафизиците, чистият Кварц има много висока вибрация и е най-широко приложим сред кристалите. Смята се, че е най-мощния камък за лечение и работи при всякакви условия. Има свойството да усилва всяка енергия или намерение, защитава от негативност, като ви синхронизира към Висшето Аз, освобождавайки всяка болка. 

В естествена форма, чистият Кварц излъчва енергиите си навън, в заобикалящата среда. Може да бъде програмиран с намерения и пазен на видно място за да ги излъчва. 

Може да бъде чудесно средство за всякакъв тип медитация или енергийна работа, вкл. Рейки или всякакви енергиини мрежи.



Твърдост: 7

Нумерологична вибрация: 4,7

Цвят: безцветен

Произход: Индия, Бразилия,САЩ

Минерален клас: Силикати

 

Емоционално Въздействие на Планински кристал: приемане, емоционален баланс, изцеление, приятелство, хармония, радост, стабилизирани емоции, стрес-напрежение.

 

Духовно Въздействие на Планински кристал: утвърдени послания, подсилва лечебни процеси, молитви, желания, привлича Ангели, Висше съзнание/Аз, Висши измерения, увеличаване на съзнанието, детето във всеки, възприемане послания от духовни водачи, духовно пробуждане и единство

 

Лечебно Въздействие на Планински кристал

Действа благоприятно при проблеми с метаболизма и със зрението. Лечитеката Хилдегард фон Бринген изброява 6 лечебни въздействия на планинския кристал: при нарушено зрение; при нарушена функция на щитовидната жлеза; при болки в сърдечната област, сърцебиене, аритмия; при стомашни и чревни разстройства; при възпаление на дванадесетопръсника; при психоматично състояние изразяващо се редуване на силна възбуда с пълно безсилие и отпадналост.

 

 

Материал: Планински кристал

 

 

Екипът на Фън Шуй Магазин "FunShui.BG" Ви пожелава приятно пазаруване !

Количка  

продукт (празна)