Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Медальон Дървото на живота - Тигрово Око

Фън Шуй Медальон Дървото на живота - Тигрово Око

Фън Шуй Медальон - Дърво на Живота от Тигрово Око

Във Фън Шуй Дървото е символ на живот, неговите корени се свързват със силата, а клоните му дълголетие, развитие и просперитет.
Този красив и стилен медалион, се нарича „Дърво на живота” и е талисман за късмет и щастие, за любов и надежда, за приятелство и непреходност.

Повече детайли

Намалена цена!
16,99 лв с ДДС

24,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Фън Шуй Медальон - Дърво на Живота от Тигрово Око

Във Фън Шуй Дървото е символ на живот, неговите корени се свързват със силата, а клоните му дълголетие, развитие и просперитет.
Този красив и стилен медальон, се нарича „Дърво на живота” и е талисман за късмет и щастие, за любов и надежда, за приятелство и непреходност.

Клоните на Дървото на Живота са изработени от естествен полускъпоценен камък Тигрово Око.

Като талисман във Фън Шуй тигровото око помага на своя собственик да прояви мъдрост и гъвкавост. То не само прекрасно оценява създадената обстановка, но и позволява на собственика си да се приспособи към промените около него и в настроението на околните по най-подходящия начин. С помощта на тигровото око собственикът му винаги намира най-добрия (или по-точно най-безконфликтния) изход от всяка ситуация. На дамите носи късмет и успех във всевъзможните домашни дела и във възпитанието на децата. Тигровото око предпазва бизнесмените от коварството на конкурентите и им позволява да се ориентират в ситуацията с възможно най-голяма материална изгода. В професионален план тигровото око е камъкът на работниците на интелектуалния труд.

 

В Китай тигровото око е известно като камък на сбъднатите надежди. То приближава изпълнението на желанията ви, развива търпението ви, помага да превърнете загубите в приходи. Полезно е за тези, чийто надежди често не се оправдават, за тези, които искат да получат подкрепа от по-висша сила. Това е камъкът на хората, които искат да поразяват всички с постиженията си.
Според индийците този полускъпоценен камък изостря интуицията, усмирява гнева и носи късмет, лекува необоснована ревност. Това е камъкът на хората с висока емоционалност, които са склонни по-скоро да се приспособяват към обкръжаващия ги свят, отколкото да го „преправят” според своето удобство.

 

Комбинирайки Земната енергия с тази на Слънцето, Тигровото око извлича енергия от Земята, като ви задържа здраво стъпили на нея. Помага за извисяване на вибрациите, като едновременно свързва тези висши енергии с нисшите чакри, запазвайки чувството на баланс и свързаност. 

Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Способства за постигане на целите чрез предприемане на директни действия и усет за действие и изчакване. Това е камък с магическа слънчева енергия, който вдъхва самоувереност и сигурност, очиства и прогонва негативността и ни помага да поемем в правилната посока. В периоди на сериозни жизнени промени предпазва от крах и разочарования.

Познат като камък за защита, особено за хора които пътуват, Тигровото око носи добър късмет и просперитет на преносителия си. 

Полезно средство за работа с чакрата на Слънчев сплит, като помага за изразяване на идеи в реалността, дарявайки ви с кураж във времена на промени. За да привлечете просперитет го използвайте в ритуали заобиколен от зелени свещи. 

Твърдост: 7

Нумерологична вибрация: 4,9

Цвят: Кафяв

Произход: Южна Африка, САЩ, Индия

 

Емоционални ползи на Тигрово Око: самочувствие

Духовни ползи на Тигрово Око: Ин-Ян баланс

 

Материал: Тигрово Око

 

 

Екипът на Фън Шуй Магазин "FunShui.BG" Ви пожелава приятно пазаруване !

Количка  

продукт (празна)