Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Ветрило за Стена - Сакура (Японска Вишна)

Фън Шуй Ветрило за Стена - Сакура (Японска Вишна)

Фън Шуй Ветрило за Стена - Сакура (Японска Вишна)

Ветрилото е един от любимите символи във фън шуй. С негова помощ, можете да заредите дома си с положителна енергия и да стимулирате всеки сектор, от който имате нужда. Ветрилото е символ на дълъг живот, семейна хармония, а в миналото и на високо обществено положение...

Повече детайли


59,99 лв с ДДС

13 other products in the same category:

Фън Шуй Ветрило за Стена - Сакура (Японска Вишна)

 

Ветрилото е един от любимите символи във фън шуй. С негова помощ, можете да заредите дома си с положителна енергия и да стимулирате всеки сектор, от който имате нужда. Ветрилото е символ на дълъг живот, семейна хармония, а в миналото и на високо обществено положение.

 

Ветрилото е могъщ символ който може да трансформира лошия късмет в добър. Може да ви предпази от лоши хора, клюки и зли намерения. Това е най-добрия начин да привлечете обратно добрия късмет в живота си особено, ако скоро сте преминали през тежък период на лош късмет и нещастия.

 

Също така според Фън Шуй ветрилото е великолепен символ на защита срещу нежелани натрапници. Жена без съпруг или приятел трябва да има ветрило в чантата си, което би я предпазило от досадни ухажори.

 

Ветрилото се е появило много отдавна и в някои страни, например Китай и досега не е загубило своята популярност. Там можете да го видите не само в ръцете на жени, но и на мъже. Защото то се ползва не само като украшение, но и като начин да се избавите от нечия негативна енергия, да защитите не само себе си, но и всичките си близки. Китайските учители смятат, че това е преграда, през която не може да проникне враждебната енергия Ци.

 

Фън Шуй специалистите отдават голямо значение на ветрилото и го считат за един от най-могъщите талисмани за привличане на благотворна енергия у дома.

 

Значение на ветрилото във Фън Шуй

 

Смята се за символ на вечния живот. Легендата разказва, че има силата да възкресява мъртвите. Но особена популярност има еротическата му символика. Някога, в добрите стари времена е било използвано само от аристократите като знак, че принадлежат към висшето общество. И сега жена с ветрило изглежда загадъчна, очарователна и секси. Според учението Фън Шуй ветрилото може да донесе в дома ви много здраве, късмет и любов.

 

Ако сте решили да поставите ветрило в дома си, изберете зона, която отговаря за славата – това е южната част ( сектора на Славата) . Ако пък искате здраве в дома си, трябва да го поставите в източната част на помещението. За да привлечете пари, поставете ветрилото в Сектора на Богатството.

 

Нужно е също да се стимулират зоните, където обикновено застоява енергията. Поставете ветрило близо до леглото и това ще се неутрализира. Но близо, а не над леглото, за да не ви мъчи безсъние. Ако ви трябва повече енергия в работата, ветрилото трябва да се постави зад гърба ви. Но задължително под ъгъл от 45 градуса и разтворените краища трябва да сочат нагоре.

 

Ако искате да увеличите енергията в каквото и да е помещение просто закачете ветрило на стената .

Активизиране на амулета

 

Много е лесно. Достатъчно е да си вземете ветрило точно по предназначение и си повейте с него – всеки повей ще привлича положителна енергия. В Китай се смята, че ветрилото – това е талисман в талисмана, символ в символите. То е, защото може на него да бъде изобразен всеки възможен символ – костенурка, дракон, птица… Хубаво е да имате такива у дома, но можете да си нарисувате нещо лично, нещо, което е само за вас и вие имате тайното си желание. Може и да го изрежете от някъде и да го залепите – силата му няма да намалее.

 

Легенда за ветрилото

 

 

Много мъже и жени са използвали ветрилото, както като инструмент, така и като оръжие в кунг фу практиките. Силата на това изобретение се използва и до днес от много източни народи

 

В Китайската митология се разказва, че ветрилото е донесено на земята от една могъща и властна богиня на вятъра – Немиза. Веднъж тя се спуснала на земята и видяла много хора да страдат. Сърцето й се изпълнило с жал към тях и за да им помогне, тя им подарила собственото си ветрило. Така всеки път, щом си повеят с него се образува вятър и тя ги чува. Хората изказват на богинята всичките си съкровени желания и искат помощта й.

 

История на ветрилото

 

Първите ветрила се появили във второто хилядолетие до наши дни при император У Ван в Китай. Те били с кръгла форма и дълга дръжка. По късно се разпространили в Япония. Тяхната слава на могъщи талисмани продължавала да расте. Основата им се правела от тънки пластини, изрязани от черупката на костенурка или от дърво. Съединявали се с фин плат или хартия, най-вече от пергамент. Но най-много се оценявали тези от коприна. Отначало само мъжете използвали ветрилата.

 

Японските воини задължително поставяли ветрило в пояса до оръжието. По-късно до оказало неоценима помощ за разменяне на сигнали между тях. В началото на 10 век ветрилото става неизменна част от живота на аристократите. Започват да го правят от бамбук. Бамбуковите пръчици съединявали с плътна хартия, често рисувана ръчно до съвършенство.

 

При рисуването задължително се спазвало условието всички символи да носят само и единствено положителна енергия. С това послание те стигат и до днес. Остават си красиви и продължават да въздействат по странен магически начин.

 

Материал: Дърво (Бамбук) , текстил, метал

Размери:

Затворено състояние: 90см.

Разтворено  Широчина 160см. Височина 90см.

 

 

 

 

 

 

Драги клиенти, екипът на www.FunShui.bg ви приветства с "Добре дошли" в най-големият Фън Шуй Магазин - www.FunShui.bg !
Чрез древната китайска философия за живота, наречена Фън Шуй, човек се стреми да постигне удовлетворенние от живота, като ни насочва, чрез своите принципи към постигане на хармония, добро здраве, чисти взаимоотношения. Спазвайки основните Фън Шуй принципи, ние предлагаме на нашите клиенти най-богатия асортимент от Фън Шуй пособия, артикули и сувенири, с които да првлечете положителна „Чи” енергията към Вас и Вашите Близки.
Фън Шуй продуктите са подходящи, както за дома и офиса, така и за подарък на скъп човек, когото да зарадвате със зареден с положителни послания сувенир.
В нашият каталог можете да откриете невероятно разнообразие от Фън Шуй артикули като: Божества и Закрилници във Фън Шуй , Животните във Фън Шуй , Китайски Фън Шуй Монети, Фън Шуй Дървета от Полускъпоценни камъни, Фън Шуй Украшения и Бижута от Полускъпоценни Камъни, Фън Шуй Изделия от Кристал, Фън Шуй Аромати и Свещи, Китайски Фън Шуй Хороскоп - Зодии, Фън Шуй Вятърни Чанове - Музиката на Вятъра, Фън Шуй Пагоди и Висулки, Фън Шуй Компас Ло Пан, Фън Шуй Топки на Здравето, Фън Шуй Тибетски Чаши на Желанията, Фън Шуй Огледала Ба Гуа, Фън Шуй Камбанки, Луксозни Фън Шуй VIP Продукти, Фън Шуй за Привличане на Богатство, Фън Шуй за Привличане на Любов, Фън Шуй Патици Мандаринки, Фън Шуй за Спалня, Фън Шуй Фонтани, Фън Шуй Традиционни Будистки Статуетки, Традицинонни Китайски Чайници, Фън Шуй Златни Кюлчета, Фън Шуй Китайски Фенери, Фън Шуй Ветрила, Фън Шуй Картини, Фън Шуй Принципи, Фън Шуй Символи, Фън Шуй Съвети, Тибетски Гривни Шамбала, Фън Шуй Бонсай Дръвчета, Автентични Самурайски Мечове и Традиционно Японско Снаряжение, Фън Шуй Сувенири, Фън Шуй Статуетки , Фън Шуй Картини и Ветрила, Фън Шуй Подаръци ,Фън Шуй Хотей (Смеещият се Буда), Фън Шуй Дракон, Фън Шуй Кучета Фу , Фън Шуй Ароматни Пръчици, Фън Шуй Връзката на Трите Китайски Монети, Фън Шуй Тибетски Гривни Шамбала, Фън Шуй Ароматерапия .
Изберете между хидядите продукти на онлайн Фън Шуй магазин www.FunShui.bg и зарадвате Ваши близки и приятели. Внесете Щастие и Хармония в Живота си с древната китайска философия на Фън Шуй !

Екипът на Фън Шуй Магазин "FunShui.BG" Ви пожелава приятно пазаруване !

Количка  

продукт (празна)