Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Картина Датанг - Нефритена Картина Лотос

Фън Шуй Картина Датанг - Нефритена Картина Лотос

Фън Шуй Картина Датанг - Нефритена Картина Лотос

Повече детайли

Намалена цена!
69,99 лв с ДДС

84,99 лв с ДДС

22 other products in the same category:

Традиционните за Китай картини Датанг представляват ръчно изработени от естествен нефрит орнаменти, които са майсторски подредени за да формират изящни изображения. Всеки детайл е добит от цял блок нефрит, след което е обработен и полиран. Стилът в картините Датанг е традиционен за китайското изкуство - елегантен и грациозен, но в същото време семпъл и завършен. Картините Датанг са изискано произведение на изкуството, изработката на което е присъщо само на най-добрите китайски художници и скулптори.

Картините Датанг са древен символ на сила и власт, но в същото време представляват и мощен талисман за закрила на дома и стопаните му. Според Фън Шуй Датанг картината придава завършеност на помещението в което е поставена и внася хармония и спокойствие в дома.

Избирайте внимателно картината Датанг, според изображение и символиката която тя носи, за да подхожда най-много на вашата личност или на целите, които бихте искали да постигнете.

 

Китайците считат нефрита за прародител на всички камъни и го наричат “Камък на Боговете”. Ако търсите щастие, духовен мир и телесно здраве – това е вашият талисман!
Нефрита е Камъкът на Небето и Императорите, във Фън Шуй е символ на космическата енергия и съвършенството, на силата и властта. Нефрита е считан и за камък на верността, моралната чистота и вътрешната хармония.

Поставен на югоизток, Нефрита ще носи в дома Ви изобилие и охолство.

 

Фън Шуй Картина Датанг - Нефритена Картина - Лотос .

Според Фън Шуй Лотосът е мощен активатор на Здравето, Щастието и Богатството. Идеален подарък за цялото семейство. Изображението на лотос създава атмосфера на благополучие и привлича положителна Ци енергията в помещението, в което се намира. Силен талисман за привличане на финансов успех. Задължително трябва да стои на светло място, за да поглъща и акумулира енергия. Присъствието на Лотоса помага за концентриране на вниманието и стимулира паметта. Може да го поставите във всекидневната си, на работното си място или детската стая. Счита се, че най-добре изпълнява ролята си в сектора на Богатството.

Описание:

Ръчна изработка

Материал: Естествен Нефрит

Размери: 30см. х 50см.

Количка  

продукт (празна)