Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Топки на Здравето от Лабрадорит

Фън Шуй Топки на Здравето от Лабрадорит

Фън Шуй Топки на Здравето от Полускъпоценен камък Лабрадорит

Повече детайли


29,99 лв с ДДС

27 other products in the same category:

Фън Шуй Топки на Здравето от Полускъпоценен камък Лабрадорит


Използването на тези масажни топки датира от преди повече от 800 години още от времето на династията Мин.
И двете топки се поставят върху дланта и се въртят. Смята се, че масжните с тези топки лекуват редица заболявания: нормализират кръвообръщението, подобряват храносмилането, премахват умората, лекуват депресивни състояния. Ежедневното използване на топките на здравето разсейват емоционалното напрежение и създава усещане за спокойствие и хармония. 
Това се обяснява с факта, че върху дланите се намират голямо количество активни акупунктурни точки и рецептори, свързани с вътрешните органи.

В Китай често често се използват и като средство за медитация. Китайските топки са отлично средство за антистрес терапя, като можете да ги ползвате навсякъде - в офиса, в дома, дори в задръстванията по улиците, те ще ви дадат спокойствието, от което имате нужда.
Според Фън Шуй Специалистите топките на здравето хармонизират баланса на Ин и Ян енергиите в човешкия организъм.
Ако искате да засилите Ян – въртете топките бързо, така, че те да се затоплят. Обратно – ако търсите активация на Ин енергията, въртете ги бавно, в посока обратна на часовника.

Лабрадорит - Камъкът на Духовното пробуждане

Във Фън Шуй се смята, че Лабрадоритът е камък, който провокира смели мечти, помага да бъдат достигнати и прави невъзможното възможно. Пази от неприятни ситуации и от негативно настроени хора. Помага за постигане на самостоятелност и отърсване от несигурността, за изграждане на търпение и постоянство. Препоръчва се и в качеството на охранител на спокойствието и благополучието на дома.
Според Фън Шуй Лабрадоритът увеличава интуицията и психичните способности, разсейва илюзиите и помага по-ясно да се видят истинските намерения.

Твърдост: 6-6.5

Нумерологична вибрация: 6,7

Цвят: матов сребристо- сив или син камък със специфично искрящо излъчване на различни цветове, наречено лабрадоризация. Полупрозрачната му разновидност се нарича спектролит.

Произход: Финландия, Индия, Канада, Норвегия, Мадагаскар

Минералиен клас: Силикати


Емоционално въздействие на Лабрадорит: ментално просветление, вдъхновение, оригиналност, несигурност, стрес,

Духовно въздействие на Лабрадор : възвисяване, комуникации с Висши сили и духове, промяна на Съзнанието, медитация, лична сила, запазва и стабилизира аурата,


Астрология: Лъв, Стрелец, Скорпион

периодично се измива под течаща вода

Материал: Лабрадорит

Размер: Диаметър 4 см.

Количка  

продукт (празна)