Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Топки на Здравето от Мъхов ахат

Фън Шуй Топки на Здравето от Мъхов ахат

Фън Шуй Топки на Здравето от Полускъпоценен камък Мъхов ахат

Повече детайли


29,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Фън Шуй Топки на Здравето от Полускъпоценен камък Мъхов ахат


Използването на тези масажни топки датира от преди повече от 800 години още от времето на династията Мин.
И двете топки се поставят върху дланта и се въртят. Смята се, че масжните с тези топки лекуват редица заболявания: нормализират кръвообръщението, подобряват храносмилането, премахват умората, лекуват депресивни състояния. Ежедневното използване на топките на здравето разсейват емоционалното напрежение и създава усещане за спокойствие и хармония. 
Това се обяснява с факта, че върху дланите се намират голямо количество активни акупунктурни точки и рецептори, свързани с вътрешните органи.

В Китай често често се използват и като средство за медитация. Китайските топки са отлично средство за антистрес терапя, като можете да ги ползвате навсякъде - в офиса, в дома, дори в задръстванията по улиците, те ще ви дадат спокойствието, от което имате нужда.
Според Фън Шуй Специалистите топките на здравето хармонизират баланса на Ин и Ян енергиите в човешкия организъм.
Ако искате да засилите Ян – въртете топките бързо, така, че те да се затоплят. Обратно – ако търсите активация на Ин енергията, въртете ги бавно, в посока обратна на часовника.

Мъхов ахат - Камъкът на Равновесието

Мъховият ахат е полупрозрачна разновидност на халцедона, има инклузии, подобни на дървесни клони, които са пръснати неравномерно или са разположени така, че наподобяват картина.Мъховият ахат е един от най-мощните лечебни минерали.

 

Балансира и успокоява нервни хора. Смята се, че лекува депресия, като балансира двете мозъчни полукълба. Освен това е "ясновидски камък" - помага на хората да развият и използват свръхсетивните си способности. Дава яснота на мисълта.
Ахатът е подходящ за заземяване и уравновесяване. Той способства за изобилие, богатство, любов и връзка със света на природата. Използва се за защита. Мъховият ахат привлича изобилие и помага за изграждане на самоувереност и сила.
Свързва се със сърдечна чакра.
Силен камък за зодия Дева.
Приложение в дома и офиса - поставен в центъра на дома балансира, североизток - богатство, югозапад - любов.

Ахатът се смята и за камъкът- пазител на бременните жени и за защита от уроки.

Ахатът е скритокристалинна разновидност на кварца- ивичест халцедон с много разнообразен външен вид. По цвета на слоевете и рисунака се отделят над 35 вида разновидности, по- популярни, от които са: класически- с концентрични кръгове; пейзажен- с фигури от различни примеси; мъхест- с включени "мъхчета"; лунен- бял- полупрозрачен с иризация.

Ахатът е камъкът на мира и спокойствието. Способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили.

Развива творческият потенциал и красноречието и помага за взимане на правилни решения и действия. Ахатът се смята и за камъкът- пазител на бременните жени, както и за защита от уроки. 

Мъховият ахат се свързва преди всичко с природата. Асоциира се с природните духове и лечебната енергия на Земята. Може да го поставите близо до растения за да подпомогнете растежа им. Свързва се е със Сърдечната Чакра и помага за освобождаване от стреса и напрежението.

Успокоява емоцийте, подобрява самоувереността и освобождава от страха. Изключително ефективен при депресии. Поставен в портмоне или при пари привлича богатство и изобилие, а под възглавницата облекчава безсъние.

Твърдост: 7

Нумерологична вибрация: 1

Цвят: Сив, Зелен, Прозрачен, Бял, Син

Минерален клас: Силикати



Емоционално Въздействие на Ахат: доброта, взаимоотношения, емоционална сигурност, балансирана сексуална енергия, заздравява аурата и действа като защитен щит.



Духовно Въздействие на Ахат : изцеление, комуникация с природата, канализиране, вяра във взаимоотношенията.



Материал: Мъхов ахат

Размер: Диаметър 4 см.

Количка  

продукт (празна)