Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Топки на Здравето от Флуорит

Фън Шуй Топки на Здравето от Флуорит

Фън Шуй Топки на Здравето от Полускъпоценен камък Флуорит

Повече детайли


29,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Фън Шуй Топки на Здравето от Полускъпоценен камък Флуорит


Използването на тези масажни топки датира от преди повече от 800 години още от времето на династията Мин.
И двете топки се поставят върху дланта и се въртят. Смята се, че масжните с тези топки лекуват редица заболявания: нормализират кръвообръщението, подобряват храносмилането, премахват умората, лекуват депресивни състояния. Ежедневното използване на топките на здравето разсейват емоционалното напрежение и създава усещане за спокойствие и хармония. 
Това се обяснява с факта, че върху дланите се намират голямо количество активни акупунктурни точки и рецептори, свързани с вътрешните органи.

В Китай често често се използват и като средство за медитация. Китайските топки са отлично средство за антистрес терапя, като можете да ги ползвате навсякъде - в офиса, в дома, дори в задръстванията по улиците, те ще ви дадат спокойствието, от което имате нужда.
Според Фън Шуй Специалистите топките на здравето хармонизират баланса на Ин и Ян енергиите в човешкия организъм.
Ако искате да засилите Ян – въртете топките бързо, така, че те да се затоплят. Обратно – ако търсите активация на Ин енергията, въртете ги бавно, в посока обратна на часовника.

Флуорит - Камъкът на Проницателността

Още древните египтяни са познавали флуорита и от него са изработвали статуи и скарабей. В руините на град Помпей са открити резбовани украшения от флуорит. В Индия се е смятал за един от най-мощните магически камъни, от него били изработвани топки, които медиумите използвали в спиритическите си сеанси. Лекарите от XIX в. предписвали при бъбречни заболявания стрит на прах флуорит, разбъркан с вода.


Във Фън Шуй се смята, че този камък отваря „третото око” и показва невидимия свят. Способства за духовен растеж, избавя от всякъкви илюзии и опасни мечти, вдъхва яснота и душевно спокойствие. Според Фън Шуй той подпомага концентрацията върху текущите задачи и развива аналитичните способности. За последователите на Фън Шуй той е прекрасен помощник за ученици, студенти и учени- увеличава възможността за усвояване на информацията.

Изделие от флуорит поставено в помещение „дезинфикцира” атмосферата и я пречиства от енергийната „кал” и поглъща електромагнитните излъчвания. Използвайте го и за смекчаване и ликвидиране на конфликтни ситуации в дома или на работното място.

Според Фън Шуй Флуорита подчертава менталните способности, помага за бързо организиране и обработване на информацията, носи яснота в мисленето и стабилност в хаотични ситуации. Абсорбира негативните енергии от обкръжението и оказва въздействие на аура и чакра пречистването.

Твърдост: 4

Нумерологична вибрация: 9

Цвят: Лилав, Виолетов, Зелен

Произход: Африка, Бразилия, Индия, Канада, Русия, България

Минерален клас: Халиди

Лечебни свойства:
кости, проблеми със зъбите- парадонтоза, анорексия, булимия, наднормено тегло, фрактури, памет, настинки, детоксикация.

Подобрява имуннатаи нервната система, ускорява регенерацията на клетките. Носен под формата на бижу или в левия джоб стимулира усещането, че сте обгърнати от защитна обвивка и сте неуязвими.

Емоционално въздействие : отричане, емоционален баланс, честност, негативност, фокусиране на ума, ред от хаоса, стрес- позволява на ума да работи ефективно в стресови ситуации и вземане на решения.

Духовно Въздействие: заземяване, изцеление, интуиция, групови медитации,духовно осъзнаване. Помага ни да почувстваме и знаем с увереност, че всичко което съществува има духовно естество. Енергията на флуорита може да ни помогне да отворим и да запазим отворена връзката ни с Духа на Земята. Помага да стабилизираме хаотичните ситуации, като осъзнаем, че всичко подлежи на промянаи е както трябва да бъде както и че сме винаги в най-добрата позиция в която можем да бъдем.


Астрология: Водолей, Близнаци, Козирог, Риби

Контакт с Архангелите може да бъде един от начините за лекуване на тялото и душата. Когато искаме помощ от Архангелите можем да използваме за контакт съответващите им камъни. Зеленият флуорит е камъкът на Архангел Хамуел, името му означава "Виждащ Бог" и се занимава с тревожността и безпокойството.Аурата му е бледозелена, като пролетен лист в светлината на утрото. Ако ежедневието ви е белязано с излишни притеснения, призовете го и той ще ви успокои.Носете зелен флуорит за да почувствате любящата му енергия. Знайте ,че той вижда истинските ви качества и ви обича безусловно.

 

Материал: Флуорит

Размер: Диаметър 4 см.

Количка  

продукт (празна)