Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Топки на Здравето от Опушен кварц

Фън Шуй Топки на Здравето от Опушен кварц

Фън Шуй Топки на Здравето от Полускъпоценен камък Опушен кварц

Повече детайли


29,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Фън Шуй Топки на Здравето от Полускъпоценен камък Опушен кварц


Използването на тези масажни топки датира от преди повече от 800 години още от времето на династията Мин.
И двете топки се поставят върху дланта и се въртят. Смята се, че масжните с тези топки лекуват редица заболявания: нормализират кръвообръщението, подобряват храносмилането, премахват умората, лекуват депресивни състояния. Ежедневното използване на топките на здравето разсейват емоционалното напрежение и създава усещане за спокойствие и хармония. 
Това се обяснява с факта, че върху дланите се намират голямо количество активни акупунктурни точки и рецептори, свързани с вътрешните органи.

В Китай често често се използват и като средство за медитация. Китайските топки са отлично средство за антистрес терапя, като можете да ги ползвате навсякъде - в офиса, в дома, дори в задръстванията по улиците, те ще ви дадат спокойствието, от което имате нужда.
Според Фън Шуй Специалистите топките на здравето хармонизират баланса на Ин и Ян енергиите в човешкия организъм.
Ако искате да засилите Ян – въртете топките бързо, така, че те да се затоплят. Обратно – ако търсите активация на Ин енергията, въртете ги бавно, в посока обратна на часовника.

Опушен кварц - Камъкът на Сътрудничеството

Известен още от древността, особено почитан от шумерите и египтяните, а по-късно и от римляните като камък- пазител на здравето и живота и мощен закрилник по време на война.

Според Фън Шуй Опушеният кварц е камъкът на здравия разум, той ще ви помогне да отстоявате твърдо онова, което искате и вършите, да се освободите от емоционалните блокажи и негативните енергии. Стимулира желанието за живот и оцеляване, вдъхва смелост за промяна и ни учи как да превърнем мечтите си в реалност. Като камък на Коренната чакра балансира, заземява и защитава. Абсорбира негативната енергия от аурата и блокира всяка енергийна атака.

Можете да поставите опушен кварц на различни места в дома си, за неутрализиране на негативната енегия.

Много силен метафизичен камък, Опушеният кварц, генерира високи енергийни нива като действа бавно и внимателно. Използвайте го за защита и срещу електромагнитни замърсявания. Заземяващите енергий на кристала, често се използват за визуализиране на сънища и цели.

При работа с Коронната и Коренната чакри, Опушеният Кварц може да интегрира послания и/или духовни енергии получени от висшите чакри към по-нисшите, като помага разширеното съзнание да се "закотви" във физическото тяло. Помага на тези, които се чувстват подценени или недооценени да се реинтегрират във физическия свят и да вземат участие в него с радост.

Твърдост: 7

Нумерологична вибрация: 2,8

Цвят: опушенокафяв почти черен, полупрозрачен

Произход: Русия, Бразилия, Индия, САЩ, България

Минералиен клас: Силикати

Лечебни свойства: баланс на физическото тяло, кошмари, нерви.

Най-използвания черен камък в лечителството, много подходящ за успокояване, релаксиране, пречистване и стабилизиране. Действа благоприятно на усвояването на храната и храносмилането.Помага при проблеми с мускулите и ставите; при безсъние и за по-лесно зачеване. Много полезен за по-емоционалните хора, на които действа успокояващо. Помага при стрес, депресия, страх и паника, включително и при прикрити потайни страхове. Успокоява страховете от сценична треска и заплаха от нападение.

Емоционално Въздействие: депресии, стрес, напрежение

Духовно Въздействие : балансиране на Ян, заземяване,изцеление от Земята

Астрология: Козирог, Стрлец, Скорпион, Везни

перидично и след употреба се измива с течаща вода


Материал: Опушен кварц

Размер: Диаметър 4 см.

Количка  

продукт (празна)