Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Топки на Здравето от Цитрин

Фън Шуй Топки на Здравето от Цитрин

Фън Шуй Топки на Здравето от Полускъпоценен камък Цитрин

Повече детайли


29,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Фън Шуй Топки на Здравето от Полускъпоценен камък Цитрин


Използването на тези масажни топки датира от преди повече от 800 години още от времето на династията Мин.
И двете топки се поставят върху дланта и се въртят. Смята се, че масжните с тези топки лекуват редица заболявания: нормализират кръвообръщението, подобряват храносмилането, премахват умората, лекуват депресивни състояния. Ежедневното използване на топките на здравето разсейват емоционалното напрежение и създава усещане за спокойствие и хармония. 
Това се обяснява с факта, че върху дланите се намират голямо количество активни акупунктурни точки и рецептори, свързани с вътрешните органи.

В Китай често често се използват и като средство за медитация. Китайските топки са отлично средство за антистрес терапя, като можете да ги ползвате навсякъде - в офиса, в дома, дори в задръстванията по улиците, те ще ви дадат спокойствието, от което имате нужда.
Според Фън Шуй Специалистите топките на здравето хармонизират баланса на Ин и Ян енергиите в човешкия организъм.
Ако искате да засилите Ян – въртете топките бързо, така, че те да се затоплят. Обратно – ако търсите активация на Ин енергията, въртете ги бавно, в посока обратна на часовника.

Цитрин - Камъкът на Промяната

Във Фън Шуй се вярва, че зареден от Слънцето, Цитринът затопля, пречиства и зарежда с енергия.

Цитринът привлича професионален успех и богатство. Наричат го "Камъкът на търговците" , поставен в кутия с пари или чекмедже, в "ъгъла на богатството" привлича изобилие а носен в чанта или в джоб привлича успех.

С положителната си енергия спомага за добрите взаимоотношения в семейството. Носен като бижу дава самочувствие и радост, предпазва от негативна енергия, поощрява мисълтта за нови идеи и избистря съзнанието.

Работата с Цитрин може да помогне за преодоляване на депресия , освобождаване от гнева и създава ефективни умения в комуникациите. Активира Въображението носейки творчески идеи и пречистване на мислите. Може да увеличи оптимизма във всяка ситуация, чрез положителна нагласа на съзнателно и подсъзнателно ниво.

Използвали са го като амулет срещу алкохолизъм, лоши мисли, скандали, клевети и коварство.

Твърдост: 7

Нумерологична вибрация: 6

Цвят: лимоненожълт до златистокафяв

Произход: Африка, Бразилия, Русия, България

Минерален клас: Силикати



Емоционално въздействие на Цитрин: спокойствие, комфорт, удоволствие, щастие, честност, надежда, вдъхновение, радост, самоувереност, самочувствие



Духовно въздействие на Цитрин : изобилие, активира волята, творчеството, изяви

 


Материал: Цитрин

Размер: Диаметър 4 см.

Количка  

продукт (празна)