Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Топки на Здравето от Син Авантюрин

Фън Шуй Топки на Здравето от Син Авантюрин

Фън Шуй Топки на Здравето от Син Авантюрин

Повече детайли


29,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Фън Шуй Топки на Здравето от Син Авантюрин


Използването на тези масажни топки датира от преди повече от 800 години още от времето на династията Мин.
И двете топки се поставят върху дланта и се въртят. Смята се, че масжните с тези топки лекуват редица заболявания: нормализират кръвообръщението, подобряват храносмилането, премахват умората, лекуват депресивни състояния. Ежедневното използване на топките на здравето разсейват емоционалното напрежение и създава усещане за спокойствие и хармония. 
Това се обяснява с факта, че върху дланите се намират голямо количество активни акупунктурни точки и рецептори, свързани с вътрешните органи.

В Китай често често се използват и като средство за медитация. Китайските топки са отлично средство за антистрес терапя, като можете да ги ползвате навсякъде - в офиса, в дома, дори в задръстванията по улиците, те ще ви дадат спокойствието, от което имате нужда.
Според Фън Шуй Специалистите топките на здравето хармонизират баланса на Ин и Ян енергиите в човешкия организъм.
Ако искате да засилите Ян – въртете топките бързо, така, че те да се затоплят. Обратно – ако търсите активация на Ин енергията, въртете ги бавно, в посока обратна на часовника.

Полускъпоценен камък Авантюрин (Син)

Във Фън Шуй се смята, че като защитен кристал авантюринът отстранява тревожността и страховете и същевременно насърчава положителната нагласа. Повишава самочувствието, създава хармония и баланс, може да се превърне в отличен талисман за късмет, който ще привлече благоприятни възможности в живота ви. Може да донесе неочаквани възможности и в любовта. Помага за изчистване на менталното, емоционалното и етерното тяло.

 

Облекчава тревожността, помага за намиране на решения на житейските проблем и съдейства при вземане на правилен избор. Според Фън Шуй Авантюринът привлича професионален успех и поощрява творчеството.Този камък е мощен лечител както на физическо, така и на емоционално ниво, и получава званието "лечител на душата и сърцето". Авантюринът придобива днешната си популярност през XIX бек.Освен това е успокояващ полускъпоценен камък. Споед Фън шуй приложение: поставен на север стимулира кариерата, на запад - съзидателност.

 

Авантюринът е кварцит със светозелен, розов, червеникаво-жълт или син цвят със златисти отблясъци от слюдени и хематитови частици. Има твърдост 6-7 по Моос. Кристализира в тригоналната сингония и най-често образува плътни дребнозърнести маси. Принадлежи към групата на силикатите, по химичен състав е силициев двуокис с различни включения.

 

Наричат го талисман на любовта и страстта, на неочакваните постъпки и решения. Провокира положителни емоции и зарежда с оптимизъм и увереност. Помага за постигане на успех във всеки замислен проект, всяко ново начинание и за привличане на професионален успех. Авантюринът е камъкът на пътешествениците, моряците, бизнесмените, банкерите- на всички предприемчиви хора, които не се боят от риска и вярват във своя успех. В трудни и рискови ситуации предпазва от неприятни случайности и спасява от беда. Наричат го още и „ посредник в любовта” смята се ,че провокира във вашия избранник същите чувства, които изпитвате и вие.

 

Във Фън Шуй Авантюринът е познат като камъка на добрия късмет и често се използва в ритуали заедно със зелени свещи или се държи при парите за да ги привлича.

 

Нумерологична вибрация: 3

 

Находища: Бразилия, Индия, Русия

 

Емоционално Въздействие на Аванюрин: нервност, позитивна енергия, спокойствие, пречистване на емоциите, стрес/ напрежение, творчество, въображение, независимост, баланс.

 

Духовно Въздействие на Аванюрин: изобилие, изцеление, късмет, хазарт

 

Лечебно на Аванюрин: оказва благотворно въздействие при главоболие ; при напрежение в очите; при проблемна кожа и изтощена коса. Авантюринът е основен камък за сърдечната чакра, облекчава и успокоява емоцийте, дава мир и спокойствие. Използвайте го за любов към себе си, при самота и сърдечна загуба. Авантюринът облекчава тревожността, поражда емоционална безопасност и сигурност.

 

Материал: Авантюрин (Син)

Размер: Диаметър 4 см.

Количка  

продукт (празна)