Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Овца / Коза - 2015 Годината на Дървената Овцата

Фън Шуй Овца / Коза - 2015 Годината на Дървената Овцата

През 2015 година не само родените под знака на козата, а всички любители на Фън Шуй ще трябва да поставят в дома или офиса си фигурка на Овца или Коза. Според китайската традиция...

Повече детайли


7,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Фън Шуй Овца / Коза - 2015 Годината на Дървената Овцата

През 2015 година не само родените под знака на козата, а всички любители на Фън Шуй ще трябва да поставят в дома или офиса си фигурка на Овца или Коза. Според китайската традиция Козата или Овцата в комбинация с китайски монети символизират изобилие, просперитет, добър късмет и богатство. Затова  козата ще присъства неизменно в колекцията на всеки Фън Шуй любител. Овца, Коза или Овен се считат за символ на високи бизнес постижения и хармонично спокойствие, освен това са и осмия пореден знак в китайския календар, което означава, че Овцата носи допълнително късмет, тъй като числото 8 за китайците е щастливо число,  числото на успеха, мира и богатството.

В Китай се вярва, че родените под знака на Овцата / Козата притежават качества като честност, искреност, творчество, надежност и съчувствие към околните – за това тези хора са известни като добрите Самаряни на Китайския хороскоп.

Според Фън Шуй, Козата и Овцата излъчват неждността, разбирателство, майчинството, чувствителността и спомага за упоритото преследване на целите.

По време на тържествата за посрещане на Китайската Нова Година, семействата в Китай, освен, че приготвят традиционни ястия и носят типични за Китай дрехи, задължително поставят и фигурка на Коза или Овца, като вярват, че тя ще им донесе много богатство и късмет през новата година. Посрещнете и вие 2015 година, като украсите дома са с Фън Шуй фигура на овца или коза.

Поставете Овцата на видно място в дома или офиса си, като символ на просперитет и успехи през 2015 година или зарадвайте приятели и познати с подарък Фън Шуй Овца с пожелания за много късмет и благополучие през годината.

Годините на раждане на хората под знака на Овцата / Козата според Китайският Календар са: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, и  2015

Известни личности, родени под знака на Овцата / Козата : Джулия Робъртс ; Бил Гейтс ; Мик Джагър ; Мел Гибсън ; Брус Уилис ; Микеланждело ; Сандра Бълок ; Били Боб Тортън ; Леонардо да Винчи ; Марк Твен ; Барбара Уолтърс и др.

Количка  

продукт (празна)