Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Маймуна - 2016 Годината на Огнената Маймуна

Фън Шуй Маймуна - 2016 Годината на Огнената Маймуна

В годината на маймуната е време да вземете нещата в свои ръце ! През 2016 година не само родените под знака на маймуната, а всички любители на Фън Шуй ще трябва да поставят в дома или офиса си фигурка на Маймунка...

Повече детайли

Намалена цена!
7,99 лв с ДДС

10,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

2016 Годината на Огнената Маймуна

2016 e Фън Шуй Годината на Маймуната.

В годината на маймуната е време да вземете нещата в свои ръце ! През 2016 година не само родените под знака на маймуната, а всички любители на Фън Шуй ще трябва да поставят в дома или офиса си фигурка на Маймунка. 2016 ще протече под знака на Огнената Маймуна и през годината  е добре да спазваме принципите на Китайска Медицина. Всички осем елемента на китайската медицина съчетани заедно, ще допринесат за вашето по-добро здраве: фън шуй, астрология, билкология, медитация, диета, масаж и акопунктура, и медицинското обгаряне с билки ( процес, близък до акопунктурата, при който се стимулират определени точи на тялото, посредством загряване).  Тази година спада към елемент Огън. Според китайците, цвета, който ще ви носи най-много късмет през годината е червен.

Маймуната е деветият подред знак според китайската астрология. Цифрата „9” се свързва с амбиция, действие, находчивост, постижения и приключения.

През 2016 всеки почитател и любител на Фън Шуй трябва да постави фигурка на маймуна в дома или на работното си място. Подарете маймунка на вашите близки и познати с пожелания за успехи през годината.

Тази стакуетка на маймука с китайски монети и златни кюлчета ще привлете успеха към вас. Йероглифите изписани на монетите означават „привличане на богатство” , „ безценно съкровище” , „малко вложение, голяма печалба” . Китайците вярват, че поставена в офиса или вкъщи , маймуната ще донесе успехи на цялото семейство.

По време на тържествата за посрещане на Китайската Нова Година, семействата в Китай, освен, че приготвят традиционни ястия и носят типични за Китай дрехи, задължително поставят и фигурка на Маймуна, като вярват, че тя ще им донесе много богатство и късмет през новата година. Посрещнете и вие 2016 година, като украсите дома са с Фън Шуй фигура на маймунка.

Според Фън Шуй, позитивната Чи енергия маймуната привлича към притежателя й свойствата, с който се характеризира образа на маймуната в китайската митология: съобразителност, хитрост, наблюдателност, семейна отговорност и находчивост. Символът на Маймуна излъчва енергия за творчество, интелигентност, съобразителност и въвеждане на позитивни новости и промени в живота.

Годините на раждане на хората под знака на Маймуната според Китайският Календар са: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Известни личности, родени под знака на Маймуната: Леонардо да Винчи, Чарлс Дикенс, Селин Дион, Том Ханкс, Уил Смит, Холи Бери, Кристина Агилера, Диана Рос, Елизабет Тейлър, Майкъм Дъглас, Оуен Уилсън, Даниел Крейг, Мик Джагър, Юлий Цезар, Ким Катръл, Кристина Ричи, Деми Ловато, Майли Сайръс, Селена Гомез.

Количка  

продукт (празна)