Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Тигър от Метал с Инкрустирани Кристали - 2022 Годината на Черния Воден Тигър

Фън Шуй Тигър от Метал с Инкрустирани Кристали - 2022 Годината на Черния Воден Тигър

Фън Шуй Тигър от Метал с Инкрустирани Кристали - 2022 Годината на Черния Воден Тигър

Повече детайли


54,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Фън Шуй Тигър от Метал с Инкрустирани Кристали - 2022 Годината на Черния Воден Тигър

2022 e Фън Шуй Годината на Черния воден тигър

Според китайският календар 2022 е Годината на тигъра, която ще бъде изпълнена с бурни събития и динамични промени. Под тяхно влияние много от зодиите ще се решат да предприемат риск, изправени пред вземане на важно решение. В Годината на Водния Тигър ни очакват големи и решителни действия, промени, но и предизвикателства, с които зодиите ще трябва да се борят със силата и смелостта на тигъра. 2022 е годината на Черния Воден Тигър и доминацията на водния елемент ще продължи през цялата 2022 година, което води със себе си множество обрати и различни неизвестни и трудно предсказуеми моменти.

Според Фън Шуй Тигъра е символ на непоколебимо действие, той е мощ и сила, защита и смелост, превъзходство и увереност, лидерство и независимост целеустременост, страст, уважение, но също така уязвимост и чувствителност, егоизъм и промяна. Според Фън Шуй формулата на петте елемента 2022 е година на водата, а водата като елемент се отъждествява с череня цвят.

През 2022 трябва да поставите фигура на тигър в дома или офиса си, като според Фън Шуй той защитава стопанина си от неприятности. Предпазва дома и офиса от негативни енергии, от бедствия и кражби. Носи успех в кариерата, уважение и признание, спокойствие в бизнес делата. Смята се, че поставен в дома или на работното място, той ще засили всяко добро начинание, ще Ви донесе лично Богатство и Успех. Ако хороскопа казва, че Ви предстоят няколко години лош късмет, не се притеснявайте, Вашият Тигър ще Ви даде сили да преодолеете пречките, да се възползвате максимално от възможностите и да извлечете полза от всяка ситуация. През 2022 година Тигърът ще направи приятелите Ви лоялни, предотвратявайки предателството. В Китай Тигърът се смята за цар на животните. Гледат на него като на естествен символ на царско достойнство, власт и безстрашие. Тигърът гони ужасяващи демони и зли духове. Той е много важна фигура във Фън Шуй и поради факта, че неговите ивици са под формата на благоприятно съчетание на Ин и Ян. Въпреки че понякога Тигърът в егоистично настроен той се оттплаща с голяма щедрост. Тигрите са непредсказуеми. Те винаги искат и винаги бързат! Според Китайската митология Тигърът е най-добрия символ за защита от лошите намерения на хората през цялата 2022 година. Той е Вашата надежда за защита в личният живот и в бизнеса, оказва сдържащо, контролиращо и управляващо въздействие върху своя стопанин. Ако не Ви достига хладнокръвие, дръжте около бюрото си статуетка на Тигър. Това красиво животно е символ на благородството и щастието. Талисман, който прогонва болестите и мъката от домът Ви. Символ на мощ и силна власт. В бизнеса Тигърът повишава доверието към лидера, а в дома – към главата на семейството.

Според китайския зодиак под знака на Тигъра са хората родените в следните години: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 или 2022.

Материал: Метал, Кристал