Kategorien

Hersteller

Werbung

Дифузер Романтика (Аромат Океан) - Aroma di Cassa (Italy)

Дифузер Романтика (Аромат Океан) - Aroma di Cassa (Italy)

Mehr Details


24,90 лв inklusive MwSt.

11 andere Produkte der gleichen Kategorie:

Дифузер Романтика (Аромат Океан) - Aroma di Cassa (Italy)

Дифузери на  Aroma di Cassa  са подходящи за създаване на романтична атмосфера, за внасяне на свежест и ароматизиране на помещения, както и по време на SPA процедури или използване при Ароматерапия.

Описание:  Аромат Океан

Производител: Aroma di Cassa

Модел код: BBT14

Начин на употреба: Комплекта съдържа бутилката с ароматната течност и снопчето пръчки в стилна опаковка. Отваря се капачката и снопчето пръчици се потапя в ароматната течност! Пръчиците попиват от ароматната течност и по този начин се разнася равномерен аромат. За по-наситен аромат, периодично обръщайте пръчиците, така че вече напоената с еретично масло част на пръчицата да бъде изложена на въздух. Ароматизатора можете да се използва три и повече месеца в зависимост от помещението.

 

Aroma di Cassa (Italy) Оригинални Италиански Дифузери за Ароматерапия , СПА Аромати и SPA продукти за Вашия дом от www.АроматниПръчици.com

Дифузерите на Aroma di Cassa (Италия) са един оригинален подарък за Вас и вашите близки. В www.АроматниПръчици.com ще намерите най-голямото разнообразие от аромати и ухания. Дифузерите са наричани още парфюм за дом или парфюм за стая. Само от нашият електронен магазин www.АроматниПръчици.com можете поръчате и закупите Дифузери и СПА продукти за Ароматерапия на световно известната марка Арома ди Каса Италия на невероятно изгодни цени. 

Възползвайте се от редовните разпродажби и намаления специално за клиентите на www.АроматниПръчици.com в секция Промоии и Оферти ! Поръчайте желаните от вас продукти и изберете най-удобния за вас начин на доставка !

Какво означава СПА ?
Всичко започва от белгийското градче Спа /Spa/ в провинция Лиеж. Там още по времето на римската империя е открит първият воден курорт. През XV-XVI в. процедурите с минерална вода там са особено популярни заради своите лековити минерални извори, а няколко века по-късно мястото става предпочитана дестинация на много европейски короновани глави, знатни особи и техните придворни. За нуждите на аристокрацията някои стари римски терми се превръщат в балнео курорти – Карлсбад, Виши, Байройт, Баден-Баден, Евиан, Спа, Бат и др. Впоследствие от тук идва и думата в английския език за балнеоложко лечение - SPA, наложила се в днешно време навсякъде.

Съкращението SPA означава Sanus Per Aquam или Здраве чрез вода. Днес има много варианти за спа програми – процедури с минерална, морска вода или водорасли, подводни масажи и аромотерапия. В Япония предпочитат масаж шиацу и водорасли, а в други части на Азия т.нар. хамам – парна баня. В някои части на света наблягат на калните бани или на гмуркането в ледени води.

Warenkorb  

Produkt (leer)