Catégories

Fabricants

Publicité

Ароматни Пръчици - Радха (Radha) Raj Fragrance

Ароматни Пръчици - Радха (Radha) Raj Fragrance

Plus de détails


1,49 лв TTC

30 autres produits dans la même catégorie :

Ароматни Пръчици - Радха (Radha) Raj Fragrance

С помощта на тези ароматни пръчици можете да промените атмосферата на работното си място, у дома или да създадете романтична обстановка. Подходящи са и за неутрализиране на неприятни миризми или цигарен дим, за пречистване на атмосферата.

Същност на красотата и любовния вкус,
Есенция на блаженство и състрадание,
Олицетворение на сладостта и блясъка,
Върха на артистичността и изяществото.

Нека моят ум приеме подслон при Радха
Същността на всички същности.

Прабходананда Сарасвати

Кришна е сравняван със слънцето, а Радха със слънчевата светлина. Двамата съществуват вечно, но единият произлиза от другия. Въпреки това не е уместно да се казва че слънцето е първо спрямо светлината – в момента в който има слънце има и слънчева светлина. Нещо повече, слънцето няма никакъв смисъл без лъчи, без топлината и светлината си. И топлината и светлината не биха могли да съществуват без слънцето. Така слънцето и слънчевата светлина съществуват заедно и всеки един от тях е еднакво важен за съшествуването на другия. Би могло да се каже, че те са едновременно еднакви и различни.

По същия начин отношенията между Радха и Кришна имат характера на невъобразима идентичност и различие. В същността си Те са Една Единствена Личност – Бога, който се проявява като две отделни индивидуалности, забавлявайки се в персоналните си взаимоотношения...

“Бог Кришна пленява целия свят, но Шри Радха Го омайва...
Затова Тя е Върховната Богиня на всички.”

От всички красиви пастирки, Шримати Радхарани е най-добрата във всичко. Радха е царицата на Вриндавана. Тя има много прославени приятелки, от които главни са Лалита и Вишакха. Шри Кришна, принц на пастирите, чиято прелестна сладост няма равна в света, е възлюбения на Радха. Той е милиони милиони пъти по-скъп за Нея от собствения И живот.

Шримати Радхарани е експерт във всички изящни изкуства и Нейната трансцендентална форма е океан от нектар. Тя е винаги 15 годишна във вечната си ослепително-цъфтяща младост. Великолепния И телесен блясък е мълния и разтопено злато. Тя носи необикновено красиви сини дрехи и е украсена с различни перли и цветя. Върху стъпалата и дланите на Шримати Радхарани се проявяват много божествени благоприятни знаци и всички части на Нейното тяло са съвършени.

Прекрасните и лотосови нозе имат много пръстени и звънчета, кото са по-драгоценни от всички съкровища на Рая. Нейните великолепни колене са езера пълни с трансцендентални забавления. Заоблените и бедра водят към обаятелната и нежно-сладка талия, украсена с три чудесни гънки, дълбок пъп и колан от пеещи звънчета. Дланите на пленителните и ръце, окичени със скъпоценни камъни, са като два червени лотосови цвята, озарени от лунните и нокти. Нейните прекрасни гърди са като две разкошни делви с вода, прикрити от дрехата и, украсени с огърлица от перли. Дори само красотата на нейната брадичка обърква и подчинява Бога на любовта. Декорирана с капчица мускус, тя е като златен лотосов цвят с пчеличка върху него. Нейните уши са блестят великолепни обици, а нектарните и устни засрамват червените лотосови цветове. Езика и е изящен, а зъбите и са като наниз от перли. Няма по-красиви от подобните на лотосови листенца очи на Радха, украсени с черен грим и стигащи почти до ушите и. Нослето И е като сусамов цвят и е закичено с малка перла, а тялото И омагьосва всички с различните си ухания. Пред изящните И ръце, украсени с гривни от магични сини камъни, Богът на любовта смирено свежда главата и лъка си.

Тя е винаги до своя любим с хубавата си дълга коса с вплетени скъпоценни камъни и с вечно ухаещ гирлянд от цветя, несравнима и омагьосваща.

Прелестното и лице сияе по-силно от безброй луни, украсено с усмивка от чиста любов към Кришна. Тя е Единствената, която Го подчинява.

Подробна Информация за Ароматни Пръчици:

Ароматните пръчици във Фън Шуй, заедно с изображенията на Буда и будистките сутри са широко разпространени. Приема се, че те пречистват всичко наоколо и придават още по-голяма красота на дома и действията.
Чест на пръчиците се предава значението на мост за общуване с божествата или духовете, като се казва, че димът на пръчицата прави мислите на молещия се прозрачни и божеството може да види, доколко човек е искрен. Също така, се смята че огънят прогонва лошото и привлича добрите сили. Така, димът на пръчицата се превръща в пратеник за молитвите на хората до божествата на Небето.
Благодарение на пречистващите и медицинските свойства на ароматните субстанции се формира популярната Аромотерапия, или лечение чрез аромати. Също така ароматите са силно въздействащ афродизиак и често се използват за подобряване на вътрешната хармония на тялото.
В древен Китай и Япония в течение на много столетия те са били привилегия само на властващите – различни ароматни субстанции като бор, кедър, лавандула и цветя се смесвали, като се добавяли и сушени китайски сливи или мед, завързвали се и се поставяли в стаите.

Най-често за създаването на пръчиците се използват ароматни вещества, смляни на прах, които се оформят като пръчица, която гори сама след като веднъж е запалена. Този прах най-често е ароматизиран с олио от сандалово дърво, вид ароматно вечнозелено дърво от тези ширини, както и мускатово олио, допълнителни съставки като женшен, канела, карамфил, както и различни химически ароматизатори.

Начин на употреба: Запалете и с леко махване загасете пламъка. Оставете пръчицата да тлее за 5 до 10 мин. За да загасите, потопете тлеещия връх в капка вода. Около половин един сантиметър са достатъчни за ароматизирането на средно голямо помещение. За прогонването на комари в помещение пръчицата се оставя да тлее за 10 мин.

Производител:  Raj Fragrance India - Индия

Опаковка: 20 броя Ароматни Пръчици в Кутия.

Продукта е одобрен от МНЗ със санитарно разрешително.

Ароматните Пръчици, инсенс пръчици и парфюмни пръчици са един оригинален подарък за Вас и вашите близки. В www.АроматниПръчици.com ще намерите най-голямото разнообразие от аромати и ухания. Ароматните пръчици са парфюм за вашия дом. Само от нашият електронен магазин  www.АроматниПръчици.com  можете поръчате и закупите Инсенси и Ароматни Пръчици за Ароматерапия на световно известни марки на неповторимо изгодни цени.

Възползвайте се от редовните разпродажби и намаления специално за клиентите на www.АроматниПръчици.com в секция Промоии и Оферти ! Поръчайте желаните от вас продукти и изберете най-удобния за вас начин на доставка !

 

Raj Fragrance е компания базирана в Индия и специализирана в производството на висококачествени аромати под формата на ароматни пръчици, инсенс пръчици, парфюмни пръчици, ароматни конуси и еретични масла. Raj Fragrance е основана през 1993 година и продукцията на компанията е представена в повече от 30 страни в цял свят. Компанията разработва собствена серия от великолепни аромати, основани изцяло на природни продукти, екстракти от цветя, внимателно подбрани билки и натурални масла.

Компанията предлага разнообразно портфолио, състоящо се от 15 различни регистрирани търговски марки. Продуктите на Raj Fragrance са на базата на различни флорални, фруктозни, екзотични, ориенталски и традиционни индийски и тибетски аромати и съставки.

В сайта www.АроматниПръчици.com ще намерите най-голямото разнообразие на продуктите произвеждани от Raj Fragrance . Насладете се на неповторимата гама от индийски аромати с ароматни пръчици на Raj Fragrance Индия

Ухания за атмосфера от РАЖ Фрегранс - Висококачествени ароматни пръчици, Инсенси и Благоухания.

Raj Fragrance India - Incense Sticks, Dhoop, Agarbatti Manufacturers & Exporters India

Panier  

article (vide)