Категории

Производители

Реклама

Императорска Чаша на Желанията

Императорска Чаша на Желанията

Всеки човек има свое съкровенно желание. Тази тибетска чаша е ритуален предмет, използван като инструмент за постигане на желаното от много векове. Напишете на малък къс хартия вашето желание...

Повече детайли

Намалена цена!
32,99 лв с ДДС

37,99 лв с ДДС

3 other products in the same category:

Императорска Чаша на Желанията

Всеки човек има свое съкровенно желание. Тази тибетска чаша е ритуален предмет, използван като инструмент за постигане на желаното от много векове. Напишете на малък къс хартия вашето желание, сгънете листа и го изгорете в чашата. Смята се че, заедно с дима, вашето желание е отлетяло на небето. Налейте върху пепелта малко червено вино и после излейте всичко върху пръст, може и в саксия. Древното поверие гласи, че така искате разрешение и благословия от майката Земя за сбъдване на желаното.

Императорската Чаша на Желанията е изящно декорирана със свещени символи, а от двете й страни два храмови лъва съхраняват желанията поставени в нея. Върху капака на Императорска Чаша на Желанията е застанало митичното същество Чи Лин (легендарно животно с глава на дракон и тяло на кон), което заедно с дима, отнеся желанията към небето.

Помнете, че желанията ви трябва да бъдат чисти и възвишени.Материал: метал
Размер:

Височина 8 см.

Широчина: 11 см.

Количка  

продукт (празна)