Категории

Производители

Реклама
Фън Шуй Сувенири и Статуетки , Фън Шуй Картини и Ветрила, Фън Шуй Божества и Закрилници

Фън Шуй Сувенири и Статуетки , Фън Шуй Картини и Ветрила, Фън Шуй Божества и Закрилници

Фън Шуй Хотей (Смеещият се Буда) , Фън Шуй Дракон, Фън Шуй Кучета Фу , Фън Шуй Връзката на Трите Китайски Монети, Фън Шуй Тибетски Гривни Шамбала, Фън Шуй Принципи Символи и Съвети

FunShui.bg e онлайн магазин, който предлага на своите клиенти голямо разнообразие от Фън Шуй Сувенири и Подаръци, с които можете да внесете Щастие и Хармония в Живота си или да зарадвате Ваши близки и приятели.

 

Фън Шуй представлява древна китайска философия за живота, която се стреми да постигне удовлетворенние от живота, като ни насочва, чрез своите принципи към постигане на хармония, добро здраве, чисти взаимоотношения, посредством използването на положителна Чи енергия, която ни заобикаля в дома, офиса и околната среда. „Чи” наричаме енергията или материята, като тя може да бъде видима или не видима. Чи се носи и разпръсква от вятъра, а запазва от водата. От тук и името Фън Шуй (означаващо Вятър и Вода). Фън Шуй се използва за манипулиране на заобикалящата ни Чи, чрез което се създават благоприятни условия в живота ни, спомагащи за постигане на житейско щастие.

 

Екипът  на   "FunShui.BG"  Ви  пожелава  приятно  пазаруване !

Количка  

продукт (празна)