Категории

Производители

Реклама

Фън Шуй Бик - 2021 Годината на Белия Метален Бик (Вол)

Фън Шуй Бик - 2021 Годината на Белия Метален Бик (Вол)

Фън Шуй Бик - 2021 Годината на Белия Метален Бик (Вол)

Повече детайли

Намалена цена!
5,99 лв с ДДС

8,99 лв с ДДС

30 other products in the same category:

Фън Шуй Бик - 2021 Годината на Белия Метален Бик (Вол)

2021 e Фън Шуй Годината на Белия Метален Бик

Според китайският календар 2021 е Годината на бика , която ще бъде изпълнена с благоденствие и късмет. В  Годината на Белия Метален Бик е подходящо да започнете нови начинания или връзки , било то приятелски или любовни. Според фън шуй, хората родени в годината на Бика са трудолюбиви и разумни, а 2021 е годината, в която техния труд ще се отплати и живота им ще се изпълни с просперитет. За това и Бикът е символ на Голямото Богатство и Големия Успех . Той се свързва с пролетта, с добрата реколта, носи щастие, плодородие и сполука.

Според фън шуй е добре да имате в дома или офиса си фигурка или статуетка на Бик през 2021 годината, за да привлечете късмета в Вашия дом или към бизнеса си.

Във Фън Шуй Бикът е многозначителна фигура, която олицетворява сила и тайни знания. В много учения черният бик символизира неговата мощ, а белият бик характеризира укротяването и мъдростта му. През 2021 Годината на Белия Метален Бик ще се успокоят стихийте на предхождащата я високосна година те ще бъде укротени.

Според китайската астрология Юпитер е Планетата на Бика и негов покровител. Юпитер е мъжка планета, за това е олицетворение на реда и закона.

Бикът е смятан за свещено животно в Китай, Тайланд, Непал, Индия и много части на Азия. Носи успех в бизнеса, в инвестициите, в просперитета, привлича Богатството и Изобилието. Наричат го Изпълнител на Желания и се е смята, че винаги възнаграждава тези, които са упорити и работят усилено.
Силното и гордо животно помага в изпитанията на живота и се грижи за благосъстоянието на домакинството. 
Символът на Бика е подходящ за тези, които се стремят да привлекат към себе си повече Късмет, Успех и Богатство. Той носи добра възможност и шанс за по-голяма заплата на тези, които искат нова работа и успех в кариерата.
Смята се, че Бикът предпазва от зли духове и лоши помисли. 
На Запад символът на Бика се използва предимно от хора, които се занимават с финанси - той помага за нарастване на приходите: плавно и упорито нагоре, нагоре с волята, силата и упоритостта на Бика. 
Това е един отличен Фън Шуй символ и за всички, които се занимават с инвестиции, фондова борса, строителство и дългосрочни проекти.

През 2021 година не само родените под знака на бика, а всички любители на Фън Шуй ще трябва да поставят в дома или офиса си фигурка на Бик.

Присъствието му под формата на фигура, картина или статуетка Ви гарантира осъществяването на голяма част от Вашите желания.


В Офиса: 
1. Поставете Бика на работното бюро или в залата за преговори и срещи – там, където работите и създавате делови взаимотноошения..
2. Поставете го до касовия апарат в офиса или търговското помещение и той ще повиши Вашите печалби.
В къщи: 
1. Поставете в Югоизточния сектор на дома или в хола. Така ще увеличите Богатството си. Поставен там, Бикът ще превърне Вашите желания в реалност. Той ще покани Богатството и Просперитета в къщата за цялото Ви семейство.
2. Поставете Бика на Север, ако търсите победи в Кариерата. Той ще отстрани пречките и проблемите в офиса, ще неутрализира ходовете и намеренията на Вашите конкуренти.
3. Поставете го в Сектора на Вашата Лична Посока и ще имате успех във всички начинания.
4. Поставете го в семейната спалня, ако желаете да имате още здрави и силни деца. 
Бикът е символ на плодородието и на неукротимата сила на Земята. Той е и най-разпространения символ на сексуална мощ. Затова често го свързват с животинската природа и страст в човека.

Годините на раждане на хората под знака на Бика според Китайският Календар са: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Известни личности, родени под знака на Бика: Маргарет Тачър, Барак Обама, Джордж Клууни, Робърт Кенеди, Принцеса Даяна, Дъстин Хофман, Уолт Дисни, Луйс Армстронг, Джак Никълсън, Пол Нюман, Пабло Ескобар, Майкъл Фелбс, Морган Фрийман, Кайли Дженър, Моника Люински, Джим Кери, Еди Мърфи, Ричърд Гиър

Материал: Керамика